Elle
Extra Care

Elle Echo:
Iedereen kan bij ons terecht
voor pret- en medische echo’s

9 U5 A9626web

We zijn ook
een echo-centrum

ELLE is ook een echo-centrum. Ons echo-apparaat is een Rolls Royce: we kunnen de hoogste kwaliteitsbeelden beelden, stilstaand, bewegend én in kleur van je baby vastleggen.

Wil je een sneakpeak van je baby? ELLE Echo is voor iedereen, je hoeft hier geen ELLE-cliënt voor te zijn. Bel ons voor een afspraak of stuur een mail.

9 U5 A9667web
Soorten pretecho’s
Geslachtsbepaling

Vanaf 15 weken kunnen we zien of jullie een jongen of meisje krijgen. Sommige pret-echobureau’s bieden dit eerder aan, wij weten uit ervaring dat dan de kans groot is dat het geslacht niet goed bepaald kan worden. Bij ELLE krijg je een genderreveal-gift mee.

2D-echo

Dit zijn de ‘platte’ zwart-wit beelden waarbij we je kindje vanuit zij-aanzicht mooi kunnen laten zien. Tussen de 16 en 24 weken kunnen we je mini volledig in beeld krijgen, na 24 weken zoomen we in op details zoals het gezichtje en de handjes/voetjes.

3/4 D-echo

We maken de mooiste drie- en vierdimensionale dieptebeelden van je baby. Het gaat om stilstaande én bewegende beelden. We nemen uitgebreid de tijd jullie kindje in detail te bekijken. De beste periode is tussen 25 en 30 weken zwangerschapsduur. Je ziet je baby in realtime. Slapend, spelend, sabbelend: een garantie aan schattigheid.

Wij maken
alle soorten
pret-echo’s

Tarieven

WatMinutenPrijs

2D-echo

20

50

Geslachtsbepaling + cadeau

20

55

3 / 4 D Echo + USB

30

80

ELLE fotoboek

12

ELLE USB

10

9 U5 A9708web

Dit is alvast
goed om
te weten

Vanaf wanneer kan het geslacht goed worden bepaald?

Vanaf 15-16 weken kunnen we het geslacht (meestal) goed zien! Er zijn echo-bureau’s die de geslachtsbepaling al vanaf 13 weken aanbieden. Wij weten uit ervaring dat het dan toch vaak niet met zekerheid te zeggen is en loop je alsnog met twijfel de deur uit.

Ontvang ik de beelden digitaal of in print?

Wij kunnen de beelden op een USB-stick zetten én je krijgt meerdere prints mee naar huis. Je mag natuurlijk ook zelf onbeperkt filmopnames maken tijdens het maken van de echo.

Hoeveel personen mag ik meenemen naar de afspraak?

Dat mag je zelf bepalen. Onze echo-kamers zijn zeker ruim genoeg voor meerdere personen. We vinden het altijd heel gezellig wanneer vrienden, zussen/broers, opa’s/oma’s meekomen!

Wat gebeurt er wanneer mijn kindje er niet goed voor ligt?

Dan mag je natuurlijk nog een keer terug komen voor een gratis herkansing.

Kan ik ook een afspraak maken als ik geen ELLE klant ben?

Uiteraard! Het is heel makkelijk, je belt met één van onze lieve assistentes of je stuurt een berichtje via de website. Dan boeken wij je in!

Liane
FOTO’S EN VIDEO’S VAN JE KINDJE TIJDENS JE ZWANGERSCHAP? PRICELESS.