Elle

Verloskundigen
ELLE Midwives
Barendrecht

Uit liefde voor nieuwe moeders, nieuwe vaders en nieuw leven.

Wij zijn verloskundigenpraktijk ELLE Midwives Barendrecht. Wij doen alles nét wat anders. Je bent zwanger, of je wilt zwanger worden. Je bent vrouw, je wordt moeder, jullie worden ouders. Dat zegt alles voor ons!

Een onbeschrijfelijke periode in jullie leven waarbij het zó belangrijk is dat je zorg krijgt die gewoon goed voelt. Wij kijken daarom naar lichaam, baby én naar mind & soul.

Wij zorgen voor jullie totaalplaatje. Met heel veel extra’s, extra van alles. We houden van verwennen. Wij houden van persoonlijk. Welkom bij ELLE Midwives Barendrecht.

Aanmelden is gratis, na aanmelding bellen we je binnen 1 werkdag om kennis te maken en om je eerste (gratis!) echo in te plannen.

4.96
Gebaseerd op 89 recensies
ELLE Midwives home
ELLE Midwives Barendrecht
Verloskundigenpraktijk
ELLE Midwives Barendrecht
ELLE Midwives Barendrecht
Verloskundigenpraktijk
ELLE Midwives Barendrecht
ELLE home SOPH9039

Wij doen
meer dan
standaard
basiszorg.

Wij vinden dat je in je zwangerschap meer dan medische zorg mag verwachten. Vooral van je verloskundige. Wij willen weten wie je bent, waar je behoefte aan hebt; elkaar écht leren kennen is voor ons een must. Wij doen daarom niet aan standaard basiszorg.

Wij zorgen voor jou, zoals het bij jou past. Je krijgt daarom je eigen kleine team van verloskundigen. We hebben hiernaast een groot netwerk aan zorgprofessionals die de besten zijn in hun vak.

Bij ELLE Midwives Barendrecht krijg je van ons ook nog eens lekker veel extra. Gratis online cursussen, kosteloze echo’s, vierde trimester zorg (meer kraambezoeken) en persoonlijke cadeautjes. Omdat wij vinden dat het zo hoort, wij gaan niet voor minder dan jouw totaalplaatje.

Spiraal plaatsen

Wij gaan
voor jouw
totaalplaatje

Welkomstcadeau

Vroege echo bij 6-8 weken + giftbag

Je eigen team van verloskundigen die jou echt kennen

Langere afspraken, persoonlijke aandacht én cadeaus

Alles wat jij nodig hebt als moeder

Over de bevalling, borst/flesvoeding en kraamtijd

Maximale ontspanning

Nieuwste technologie

Virtual Reality-bril bij de bevalling

Wij blijven voor jullie zorgen na de bevalling

Kosteloos méér zorg voor iedere ELLE-moeder.

Extra Care is onze basis. Het is standaard meer verloskundige zorg voor iedere ELLE-moeder, kosteloos. Want in de zwangerschap en kraamtijd is extra aandacht en extra zorg essentieel. Niet alleen aandacht voor de groei van je baby en lichamelijke veranderingen, maar juist ook álles eromheen.

Daarom hebben we onze ELLE Extra Care én ELLE Zorgpakketten ontwikkeld.

Locatie two girls media
Team

Je eigen team van verloskundigen

Liane
Liane

Founder + verloskundige

Senna SOPH7305
Senna

Verloskundige + echoscopiste

ELLE Midwives Marleen psd
Marleen

Verloskundige

ELLE Barendrecht Zen
Zen

Verloskundige

ELLE Emma
Emma

Verloskundige

Margreet SOPH7132 web
Margreet

Praktijkassistente

Miriam SOPH7196 web
Miriam

Echoscopiste + spiralen

Maud echoscopiste
Maud

Echoscopiste

Eveline
Eveline

Praktijkassistente

Hoe cliënten
onze zorg
ervaren

“Wat ben ik blij dat ik (via een tevreden vriendin) terecht ben gekomen bij de dames van Elle Midwives. Gedurende de hele zwangerschap èn erna is er aandacht geweest voor mij, papa en grote broer. Er werd rekening gehouden met al mijn wensen en overal werd meegedacht. Dit alles in een mooie, ‘modern ingerichte’ praktijk. Het is voor ons een hele fijne ervaring geweest en ik zou er niets aan willen veranderen.”

Andrea

“Wat een verademing dat ELLE Midwives haar deuren heeft geopend. Alles onder 1 dak wat je nodig hebt als je zwanger bent en voor na de bevalling. Het is zo fijn om de persoonlijke aandacht te ervaren en dat er zo prettig met je wordt meegedacht over wat goed is voor jou. Het geeft rust en vertrouwen. Precies waar ik naar op zoek was.”

Nancy

“10000 maal dank zou niet genoeg zijn om uit te drukken hoe ik me voel. Jullie zijn de beste ooit. Zelfs als we expats, hebben jullie ons zo goed laten voelen. De geboorte was magisch dankzij JULLIE. De steun die jullie geven is magisch en jullie weten precies wat kersverse ouders en aanstaande ouders nodig hebben. Dankje, dankje, dankje."

Aurelle

“Ik weet niet hoe ik mijn dankbaarheid moet uiten voor het vinden van ELLE Midwives. Ze zijn allemaal erg aardig, behulpzaam en ervaren. Ze hebben veel aandacht voor jou en je baby en bieden een zorg die een stapje verder gaat. Ik raad ze ten zeerste aan en als ik in de toekomst meer baby's mag krijgen, zal ik ze zeker keer op keer kiezen. Hun praktijk is super clean, nieuw en mooi, en ze zijn de coolste in town. Eveline, de assistente, is heel lief en behulpzaam! ❤️”

Bart

"Geweldig! Bedankt lieve meiden van ELLE. Wat heb ik (wij) door jullie kunnen genieten van mijn zwangerschap. Jullie waren er altijd; een luisterend oor, met jullie expertise, geduld en liefde. Het was mijn eerste zwangerschap, en wat heb ik dit mede door jullie als bijzonder mogen ervaren. Van kundige midwives, tot het altijd vrolijke eerste aanspreekpunt (Eveliene & Britt), en de EXTRA care (heerlijke massage). Bedankt voor alles! Hopelijk tot een volgende keer. Liefs"

Julia

"Wonderful! Thank you, dear girls, at ELLE. How I (we) have been able to enjoy my pregnancy because of you. You were always there, a listening ear, with your expertise, patience, and love. It was my first pregnancy, and I could experience this as special, partly because of you. From skilled midwives to the always cheerful first point of contact (Eveliene & Britt) and the Extra Care (wonderful massage). Thank you for everything! See you next time, hopefully. Love"

Sophie, Mark & Ollie
Liane
WIJ HEBBEN MAXIMALE AANDACHT VOOR DE VERANDERINGEN IN JOUW LIJF EN LEVEN.

ELLE Barendrecht
Middeldijkerplein 26
2993 DL Barendrecht


Locatie Rhoon
Langstraat 11-12
3162 WC Rhoon-PortlandTelefonisch spreekuur


Afspraak inplannen of verzetten? Heb je een vraag zonder spoed? Bel maandag t/m donderdag tussen 09:30 - 12:30 met onze assistente:


0180 62 74 59Verloskundige spreken


Heb je een spoedvraag? Is je bevalling begonnen? Heb je klachten of ben je ongerust? Bel elke dag (24/7!) met de verloskundige:


0180 62 74 59Storing

Alleen in het geval van een telefonische storing:


010 2004 710


Je krijgt dan een verloskundige van ELLE Rotterdam te spreken.