Over ons

Reviews

Wij vinden van alles van onszelf. Veel belangrijker, wat zeggen cliënten over ons? Hoe hebben ze onze zorg ervaren?

Nancy

starstarstarstarstar
Wat een verademing dat ELLE Midwives haar deuren heeft geopend. Alles onder 1 dak wat je nodig hebt als je zwanger bent en voor na de bevalling. Het is zo fijn om de persoonlijke aandacht te ervaren en dat er zo prettig met je wordt meegedacht over wat goed is voor jou. Het geeft rust en vertrouwen. Precies waar ik naar op zoek was.

Fleur

starstarstarstarstar
Dit is wat ik zocht, een verloskundige praktijk die aan alles denkt, tot in de details en verder.

Marijn

starstarstarstarstar
Net een echo gehad bij ELLE en het was helemaal te gek! Prachtige praktijk met hele fijne sfeer. Liane nam uitgebreid de tijd voor ons, we kregen meerdere foto prints (2- en 3D) en een opname van de echo mee op USB. Absolute aanrader!

Angela

starstarstarstarstar
ELLE Midwives is next level verloskundigenzorg! Dit is absoluut met niets anders te vergelijken. Het is een cadeau aan jezelf en je (toekomstige) gezin. ELLE zet jou als vrouw in deze belangrijke periode op 1. Om zwanger te worden, te zijn en in je (nieuwe) rol als moeder. ELLE ontzorgt. ELLE blinkt wat mij betreft uit in hun persoonlijke begeleiding alsook om samen met experts jou tools en treats te bieden om deze periode uit je leven echt onvergetelijk te maken.

VERTEL ONS JOUW VERHAAL.

Bericht verzonden

Dankjewel!

Je hoort snel van ons.