Over ons

Team

ELLE Midwives Team EURL8947web

Het is voor ons niet meer dan logisch dat je in deze onbeschrijfelijke periode door verloskundigen wordt begeleid die je ècht kennen. Bij ELLE Midwives werken we daarom bewust met een klein team voor jouw verloskundige zorg en een groot team met zorgprofessionals voor onze ELLE Extra Care.

Klein Team

ELLE Midwives bestaat uit een hecht team: Inge, Liane en Tessa. We hebben alle drie onze eigen expertise en daarmee een totaalpakket voor jou. We wisselen elkaar steeds af zodat je ons alle drie even vaak hebt gezien en wij precies weten waar jij behoefte aan hebt.

Tessa

Tessa

Verloskundige + zwangerschapsmasseuse

Je zal Tessa zien tijdens de spreekuren, huisbezoeken en mogelijk bij je bevalling. Tessa is niet alleen jouw verloskundige, maar je kan ook een heerlijke zwangerschapsmassage bij haar boeken. Niet alleen bij stress of spanning, ook gewoon omdat je zwanger bent en het kan!

Liane

Liane

Verloskundige + echoscopiste

Liane begeleidt je ook in alles wat met verloskundige zorg te maken heeft. Hiernaast plaatst Liane spiralen én maakt jouw echo’s. Pret-echoscopie is hierbij één van Liane’s persoonlijke favorieten; om aanstaande ouders blij maken met mooie beelden van hun baby!

Igne

Inge

Verloskundige + echoscopiste

Inge is onze Opper ELLE Midwife. Maar liefst 22 jaar is zij verloskundige en echoscopiste. Inge zal je begeleiden bij alle verloskundige zorg en voert hiernaast ook vooral de medische echo’s uit.

Groot Team

We hebben de beste zorgprofessionals in ons team die allen hun eigen expertise in de geboortezorg hebben. Samen zorgen wij ervoor dat jij en je partner de zwangerschap maximaal kunnen beleven en jullie goed voorbereid zijn. Op alles. Bij ELLE Midwives geloven wij namelijk in het totaalplaatje.

Als het aan ons ligt blijft het dus niet alleen bij onze verloskundige zorg. Wij weten dat vrouwen in de zwangerschap vaak op zoek gaan naar meerdere zorgprofessionals voor extra ondersteuning. Terecht! Dit kan gaan om medische zorg maar natuurlijk ook om verdieping in mind & soul. Bij ons hoef je zelf niet op zoek te gaan of te twijfelen of de zorg die je uit hebt gekozen goed en veilig is. Wij hebben Rotterdam’s finest om ons heen verzameld waarvan we weten dat het de absolute besten zijn in hun vak.

José 9 U5 A0848

José van der Meulen

Acupunctuur
Karin 9 U5 A1004

Karin Abutan

Bekkenfysiotherapie
Annick EURL3823

Annick van de Walle

Osteopathie
Priscilla Tasche dietist

Priscilla Tasche

Zwanger & voeding
Esther EURL3601

Esther Wevers

Zwangerschapsyoga + hypnobirthing
Rosa 9 U5 A0966

Rosa Opstelten

Zwangerschap + sporten
Romano Haynes ELLE

Romano Haynes

Vader-/partnersessies
Julia EURL3973

Julia van der Molen

Zwangerschaps- fotografie
Eva EURL3899

Eva Zantman

Geboortecoach
Roeline 9 U5 A0942

Roeline den Ouden

Lactatiekundige
Milou EURL3742

Milou van Luijck

Draagconsulent
Marissa EURL3750

Marissa Paulsen

Babymassage en baby-yoga + zwangerschapsyoga
Shiva EURL4049

Shiva Wind

Postpartumzorg + doula
Rachel 9 U5 A1071

Rachel Vaarnold

Baby-wellness

Wil je meer weten over de extra services van ons team?

Bericht verzonden

Dankjewel!

Je hoort snel van ons.