Over ons

Team

ELLE Midwives Team EURL8947web

Het is voor ons niet meer dan logisch dat je in deze onbeschrijfelijke periode door verloskundigen wordt begeleid die je ècht kennen. Bij ELLE Midwives werken we daarom bewust met een klein team voor jouw verloskundige zorg en een groot team met zorgprofessionals voor onze ELLE Extra Care.

Klein Team

ELLE Midwives is opgericht door Inge, Liane en Tessa. Samen met midwives Michaela, Femke en Mila zijn we een close team. We kennen elkaar door en door en hebben éxact dezelfde werkwijze. Hiernaast hebben we ook allemaal onze eigen expertise en daarmee een totaalpakket voor jou. In de zwangerschap wisselen we elkaar af zodat je ons even vaak ziet en wij precies weten waar jij behoefte aan hebt. Annelies maakt ons team compleet als knaller van een echoscopiste. Onze lieve assistente Eveline staat ook dagelijks voor je klaar!

9 U5 A9881web

Tessa

Founder van ELLE Midwives

Je zal Tessa zien tijdens de spreekuren, huisbezoeken en mogelijk bij je bevalling! Tessa is niet alleen jouw verloskundige, maar je kan ook een heerlijke zwangerschapsmassage bij haar boeken. Niet alleen bij stress of spanning, ook gewoon omdat je zwanger bent en het kan!

Liane

Liane

Founder van ELLE Midwives

Liane begeleidt je in alles wat met verloskundige zorg te maken heeft. Hiernaast maakt Liane ook basis-echo's. Pret-echoscopie is hierbij één van Liane’s persoonlijke favorieten; om aanstaande ouders blij maken met mooie beelden van hun baby!

Igne

Inge

Founder van ELLE Midwives

Inge is onze Opper ELLE Midwife. Maar liefst 22 jaar is zij verloskundige én echoscopiste. Inge zal je begeleiden bij alle verloskundige zorg en voert hiernaast ook vooral jouw medische echo’s uit.

ELLE Midwives Michaela 9 U5 A4568

Michaela

Verloskundige + echoscopiste

Michaela is een echte lieverd die van geen ophouden weet. Ze zorgt voor je op de praktijk of wanneer je haar nodig hebt op ieder ander moment! Én ze is de meest sporty midwife die we kennen, sport is her middle name! 

ELLE Midwives Femke 9 U5 A4477

Femke

Verloskundige + echoscopiste

Femke is een echte Rotterdamse midwife, je zal haar zien tijdens de zwangerschapscontroles en wanneer ze dienst heeft. Femke USP’s: ze is naast een knaller van een verloskundige ook basis-echoscopiste én heeft ook psychologie gestudeerd.

DSCF3319

Mila

Verloskundige + echoscopiste

Mila is niet te stoppen! Ze is niet alleen jouw lieve verloskundige voor ál je vragen, controles en bevalling, maar je kan ook bij haar terecht ná de bevalling. Mila’s weet alles anticonceptie inclusief en ze kan een spiraal bij je plaatsen. Ook is Mila echoscopiste!

ELLE Midwives Annelies 9 U5 A4592

Annelies

Echoscopiste

Annelies is onze extra echoscopiste die Inge ondersteund in het maken van de medische 13-weken en 20-weken echo’s. Wij kennen Annelies al veel langer: zij is te gek, grappig én maakt de beste beelden.

ELLE Midwives Eveline 9 U5 A4446

Eveline

Praktijk assistente

Wij kunnen niet zonder Eveline. Ze helpt je met van alles en nog meer. Een afspraak maken, urine controle, bloedrukmeting of je hart luchten: Eveline! Dubbel fijn: Eveline heeft een verloskundige achtergrond, ze is namelijk verpleegkundige met als specialisatie verloskunde. 

Groot Team

We hebben de beste zorgprofessionals in ons team die allen hun eigen expertise in de geboortezorg hebben. Samen zorgen wij ervoor dat jij en je partner de zwangerschap maximaal kunnen beleven en jullie goed voorbereid zijn. Op alles. Bij ELLE Midwives geloven wij namelijk in het totaalplaatje.

Als het aan ons ligt blijft het dus niet alleen bij onze verloskundige zorg. Wij weten dat vrouwen in de zwangerschap vaak op zoek gaan naar meerdere zorgprofessionals voor extra ondersteuning. Terecht! Dit kan gaan om medische zorg maar natuurlijk ook om verdieping in mind & soul. Bij ons hoef je zelf niet op zoek te gaan of te twijfelen of de zorg die je uit hebt gekozen goed en veilig is. Wij hebben Rotterdam’s finest om ons heen verzameld waarvan we weten dat het de absolute besten zijn in hun vak.

José 9 U5 A0848

José van der Meulen

Acupunctuur
Karin 9 U5 A1004

Karin Abutan

Bekkenfysiotherapie
Annick EURL3823

Annick van de Walle

Osteopathie
ELLE Priscilla Tasche 9 U5 A8783

Priscilla Tasche

Zwanger & voeding
Esther EURL3601

Esther Wevers

Zwangerschapsyoga + hypnobirthing
Rosa 9 U5 A0966

Rosa Opstelten

Zwangerschap + indoor sporten
ELLE Bibi Box 9 U5 A4252web

Bibi Box

Zwangerschap + outdoor sporten
Romano Haynes ELLE

Romano Haynes

Vader-/partnersessies
Julia EURL3973

Julia van der Molen

Zwangerschaps- fotografie
Eva EURL3899

Eva Zantman

Geboortecoach
Roeline 9 U5 A0942

Roeline den Ouden

Lactatiekundige
Milou EURL3742

Milou van Luijk

Draagconsulent
Marissa EURL3750

Marissa Paulsen

Babymassage en baby-yoga + zwangerschapsyoga
Shiva EURL4049

Shiva Wind

Postpartumzorg + doula
Rachel 9 U5 A1071

Rachel Vaarnold

Baby-wellness

Wil je meer weten over de extra services van ons team?

Bericht verzonden

Dankjewel!

Je hoort snel van ons.