ELLE verloskundigen

Barendrecht

EURL2634web

Wij zijn ELLE Barendrecht, voorheen Verloskundig Centrum Carnisselande. We zijn een verloskundigenpraktijk gevestigd in zowel Barendrecht als Rhoon. Vanaf begin 2023 maken we een nieuwe start. We vinden namelijk dat het tijd is voor meer zorg voor jou en je gezin, in de breedste zin van het woord. Je mag in deze life changing periode meer dan medische zorg verwachten, vooral van je verloskundige! Dit noemen we ELLE Extra Zorg: denk aan meer 1-op-1 tijd tijdens je zwangerschapscontroles, extra echo’s tot aan zwangerschapsmassages en een fijne shop.

ELLE Extra Zorg is onze basiszorg: kosteloos meer verloskundige zorg voor iedere ELLE-zwangere.

Telefonisch spreekuur

Bel: 0180-627459. Maandag t/m vrijdag van 11:00 - 13:00. Voor je aanmelding of algemene vragen krijg je onze assistente te spreken. Je kan ons ook altijd per mail bereiken: verloskundige@ellebarendrecht.nl

Spoedlijn

Bel: 06-546 901 15. Voor bevallingen en spoedgevallen zijn we dag en nacht bereikbaar, je krijgt de dienstdoende verloskundige te spreken.

Locatie Barendrecht
Middeldijkerplein 26
2993 DL Barendrecht

Locatie Rhoon
Langstraat 11-12
3162 WC Rhoon-Portland

Team Barendrecht

Het is voor ons niet meer dan logisch dat je in deze onbeschrijfelijke periode door verloskundigen wordt begeleid die je ècht kennen. Bij ELLE Barendrecht werken we daarom bewust met een klein team: met verloskundigen Liane, Esther, Saskia en Senna. We kennen elkaar door en door en hebben natuurlijk dezelfde werkwijze en visie. Hiernaast hebben we allemaal onze eigen expertise en daarmee een totaalpakket voor jou. In de zwangerschap wisselen we elkaar steeds af zodat je ons even vaak ziet en wij precies weten waar je behoefte aan hebt. Miriam maakt ons team compleet als knaller van een echoscopiste. Onze lieve assistentes Margreet, Eveline en Sylvia staan ook dagelijks voor je klaar.

Liane

Liane

Verloskundige

Liane begeleidt je in alles wat met verloskundige zorg te maken heeft. Hiernaast maakt Liane ook basis-echo's. Pret-echoscopie is hierbij één van Liane’s persoonlijke favorieten; om aanstaande ouders blij maken met mooie beelden van hun baby!

Esther

Verloskundige

Saskia

Verloskundige

Senna

Verloskundige

Miriam

Echoscopiste

Margreet

Assistente

Eveline

Assistente

Sylvia

Assistente

POSITIEVE ZWANGERSCHAPSTEST?MELD JE AAN BIJELLE BARENDRECHT.

Bericht verzonden

Dankjewel!

Je hoort snel van ons.