Elle
Locatie

ELLE Verloskundigenpraktijk Rhoon

Screenshot Brave Browser2023 11 05 10 57 2x

Onze verloskundigenpraktijk in Rhoon biedt een warme, ondersteunende omgeving waarin aanstaande moeders en vaders centraal staan. Met een team van ervaren verloskundigen en een uitgebreid zorgaanbod, is ELLE Rhoon dé plek voor jouw zwangerschapsreis.

Adres

ELLE Midwives Locatie Rhoon
Langstraat 11-12
3162 WC Rhoon-Portland
Bekijk route

Zorgaanbod

  • Persoonlijke teams van verloskundigen
  • Netwerk van top zorgprofessionals
  • Gratis eerste echo en online cursussen
  • Uitgebreide kraamzorg en persoonlijke attenties

Wij zorgen voor een ervaring die je verdient, we leren je graag kennen!

Team Rhoon

Je eigen team van verloskundigen

Liane
Liane

Founder + verloskundige

Michaela
Michaela

Verloskundige + echoscopiste

Inge
Inge

Founder + verloskundige

Eveline
Eveline

Praktijkassistente

Reviews

Wort overtuigd door de moeders die je voor zijn gegaan

“Wat ben ik blij dat ik (via een tevreden vriendin) terecht ben gekomen bij de dames van Elle Midwives. Gedurende de hele zwangerschap èn erna is er aandacht geweest voor mij, papa en grote broer. Dit alles in een mooie, ‘modern ingerichte’ praktijk. Het is voor ons een hele fijne ervaring geweest en ik zou er niets aan willen veranderen.”

Andrea

“Wat een verademing dat ELLE Midwives haar deuren heeft geopend. Alles onder 1 dak wat je nodig hebt als je zwanger bent en voor na de bevalling. Het is zo fijn om de persoonlijke aandacht te ervaren en dat er zo prettig met je wordt meegedacht over wat goed is voor jou. Het geeft rust en vertrouwen. Precies waar ik naar op zoek was.”

Nancy

Video van de verloskundigenpraktijk in Rhoon

Kosteloos méér zorg voor iedere ELLE-moeder.

Extra Care is onze basis. Het is standaard meer verloskundige zorg voor iedere ELLE-moeder, kosteloos. Want in de zwangerschap en kraamtijd is extra aandacht en extra zorg essentieel. Niet alleen aandacht voor de groei van je baby en lichamelijke veranderingen, maar juist ook álles eromheen.

Daarom hebben we onze ELLE Extra Care én ELLE Zorgpakketten ontwikkeld.

Veelgestelde vragen SOPH8675

Verloskundigen ELLE Midwives Rhoon


Uitgebreide SEO tekst Verloskundigenpraktijk ELLE Rhoon 

Zwanger zijn is een unieke ervaring en bij Verloskundigenpraktijk ELLE Rhoon begrijpen we dat elke zwangerschap speciale aandacht verdient. 

Persoonlijke verloskundige zorg op Maat 

Onze praktijk in Rhoon biedt een warm welkom aan alle aanstaande ouders. Wij zijn niet zomaar een verloskundigenpraktijk; wij doen het net even anders, met nog meer aandacht voor jou.

Echo-centrum Rhoon
Onze praktijk in Rhoon is uitgerust met de nieuwste technologieën voor prenatale zorg, waarbij we gratis echo's aanbieden en ervoor zorgen dat je je volledig ondersteund voelt tijdens je zwangerschap. Met ons kleine team van verloskundigen krijg je de persoonlijke zorg die je verdient, en ons netwerk van zorgprofessionals staat garant voor de beste ondersteuning op elk gebied.

Bij ELLE Rhoon, gaan we verder dan de standaard verloskundige zorg. We bieden kosteloze online cursussen aan, uitgebreide nazorg in het vierde trimester, en kleine attenties om deze tijd nog specialer te maken. Onze verloskundigenpraktijk is meer dan een plaats voor medische zorg; het is een plaats van gemeenschap en ondersteuning voor iedereen die de reis naar het ouderschap onderneemt.

Als je op zoek bent naar een verloskundige in Rhoon die écht naar je luistert en zorg biedt die is afgestemd op jouw individuele wensen, dan ben je bij ELLE Rhoon aan het juiste adres. Meld je aan en ervaar zelf waarom ELLE Rhoon de verloskundigenpraktijk is die vrouwen in Rhoon en omgeving vertrouwen voor de beste zwangerschapszorg.

4.96
Gebaseerd op 89 recensies