Extra Care

Elle Echo

9 U5 A9655web

Naast een verloskundigepraktijk zijn we ook een echo-centrum. We verrichten medische echo’s én iedereen kan bij ons terecht voor pretechoscopie: ELLE Echo. Ons echo-apparaat is een Rolls Royce: we kunnen de hoogste kwaliteitsbeelden beelden, stilstaand, bewegend én in kleur van je baby vastleggen.

Wij makenalle soortenpret-echo’s

Geslachtsbepaling

Vanaf 15 weken kunnen we zien of jullie een jongen of meisje krijgen. Sommige pret-echobureau’s bieden dit eerder aan, wij weten uit ervaring dat dan de kans groot is het geslacht dan niet goed te kunnen bepalen. Bij ELLE krijg je een genderreveal-gift mee.

2D-echo

Dit zijn de ‘platte’ zwart-wit beelden waarbij we je kindje vanuit zijaanzicht mooi kunnen laten zien. Tussen de 16 en 24 weken kunnen we de baby volledig in beeld krijgen, na 24 weken zoomen we in op details zoals het gezichtje en de handjes/voetjes.

3D-echo

We maken de mooiste driedimensionale dieptebeelden van je baby. Het gaat om stilstaande beelden. We nemen uitgebreid de tijd jullie kindje in detail te bekijken. De beste periode is tussen 25 en 30 weken zwangerschapsduur.

4D-echo

Hier maken we bewegende beelden in 3D. Je ziet je baby in realtime. Slapend, spelend, sabbelend: een garantie aan schattigheid.

Img echo preview

Tarieven

Tijd

Prijs

2D echo

20 min
€40

2D/3D/4D geslachtsbepaling + cadeau (vanaf 15 weken)

20 min
€55

3D/4D echo + USB stick 16 GB (25-30 weken)

40 min
€90

ELLE Echo-fotoboek

-
€12

ELLE USB stick 16GB

-
€10

Good to know

Wil je een sneakpeak van je baby? ELLE Echo is voor iedereen, je hoeft hier geen ELLE-cliënt voor te zijn. Bel ons voor een afspraak of stuur een mail.

  • Meerdere fotoprints en alle beelden digitaal

  • Gender reveal gift

  • ELLE USB-stick 16G

  • ELLE echo-fotoboekje

  • Er mogen 2 extra personen bij zijn

  • Gratis herkansing wanneer je kindje er niet goed voor ligt

Plan hier een afspraak voor een ELLE pret-echo

Bericht verzonden

Dankjewel!

Je hoort snel van ons.