Elle
Veilig slapen
Elle veilig slapen

Bij ELLE Midwives weten we hoe belangrijk slaap is voor jouw kleintje. En we begrijpen dat als nieuwe ouder, de veiligheid van je baby jouw topprioriteit is, vooral tijdens de slaap.

Vanuit onze ervaring en inzicht, hebben we een aantal belangrijke richtlijnen opgesteld om ervoor te zorgen dat je baby veilig slaapt. Door deze adviezen te volgen, kun je het risico op wiegendood verminderen.

Zorg ervoor dat je je baby altijd op de rug te slapen legt en voorkom dat je baby te warm ligt. Zorg voor een veilige slaapomgeving in wieg of bed en blijf altijd in de buurt.

Houd de slaapomgeving rookvrij en geef indien mogelijk borstvoeding. Een fopspeen kan handig zijn, maar vermijd geneesmiddelen met slaapverwekkende bijwerkingen tijdens de borstvoeding.

Rust en regelmaat zijn essentieel voor de slaap van je baby. Probeer een routine te creëren die zowel jou als je baby kalmeert en voorbereidt op slaap.

Bij ELLE Midwives zijn we er om je te ondersteunen bij elke stap van het ouderschap. Mocht je vragen hebben over veilig slapen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je te helpen in de prachtige reis die ouderschap is.

Lees
meer
over
Voorlichting
Kraamzorg
Extra Care Bottom
Kraamperiode
Elle Shop Top
Kraambedklachten
ELLE Cursus borstvoeding img education 2
Borstvoeding
Elle flesvoeding
Flesvoeding
ELLE anticonceptie
Anticonceptie
Elle hielprik
Hielprik
9 U5 A8157web
Gehoortest
Kraamtijd EURL2995web
Consultatiebureau
Kraamtijd EURL2858web
Nacontrole
SOPH8545web
Na de bevalling
Prenatale screening photo 14476030
Benodigdheden voor de baby
ELLE Cursus postpartum EURL8397web
Geboorteaangifte
Inge
Wil je meer informatie over veilig slapen?